Warm Buffet

Het buffet is aangevuld met marktgroentjes, geroosterde aardappelen en aardappelgratin.
35 per persoon
  • Gevulde kipfilet met kruidenkaas, serranoham en portosaus
  • Eendenborstfilet met rode curry, citroenmelisse en kokosmelk
  • Iberico varkenshaasje in zachte mosterdsaus en oesterzwam
  • Entrecote van Ierse Hereford en peperroomsaus
  • Zalmfilet, kruidenboter, met spinaziescheuten en geroosterde tomaat
  • Waterzooi van Noordzeevis
  • Het buffet is aangevuld met marktgroentjes, geroosterde aardappelen en aardappelgratin.
Warm Buffet
Het warm buffet kan aangevuld of gewijzigd worden met volgende inspiraties. Extra voorstellen zijn uiteraard ook altijd mogelijk. (prijs voor wijzigingen op aanvraag)
prijs voor wijzigingen op aanvraag
  • Vlaamse keuken
  • Seizoensgerechten
  • Wereldkeuken
  • Vegetarische gerechten
  • Veganistische gerechten
Vlaamse keuken
  • Mechels stoofvlees met Gouden Carolus Classic
  • Varkenswangetjes met Tongerlo Bruin
  • Gentse waterzooi
  • Vol-au-vent op grootmoeders wijze met witbier
  • Witloof in ham uit de oven
Seizoensgerechten
  • Asperges op Vlaamse wijze
  • Everzwijnragout met winterse groenten
  • Hindefilet met jagersaus
Wereldkeuken
  • Chili con carne
  • Tajine van lamsvlees met gekonfijte citroen en couscous
  • Kip tikka massala met rijst
  • Paella
  • Pad Thai met scampi’s
Vegetarische gerechten
  • Cannelloni verde met broccoli, spinazie, ricotta en basilicum
  • Quiche met geitenkaas, courgette en verse munt
  • Risotto met oesterzwammen, erwtjes en rucola
Veganistische gerechten
  • Quinoa met gegrilde groenten en radijsjes
  • Ebly met salsa verde en quorn
  • Bulgur met groentenfrietjes van pastinaak en wortel en aioli