Nieuws

HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY! En bovenal een goede gezondheid gewenst in 2021! Ondertussen werd De Grote Zaal in een nieuw opvallend en gekleurd kleedje gestoken! Binnenkort willen we je graag terug verwelkomen in De Foyer! Hope to see you soon!

Meer lezen

Algemene UPDATE Covid 19 – 1 oktober 2020

Het nieuwe Ministerieel Besluit dat de aanpassingen van de Nationale Veiligheidsraad bundelt, is gepubliceerd. De aanpassingen gaan in vanaf 1 oktober 2020 en gelden zeker tot en met 31 oktober 2020. We sommen ze hieronder op, om u zoals steeds snel op de hoogte te houden. Het maximum aantal personen per tafel blijft ongewijzigd. Hoewel de sociale bubbel een individuele keuze…

Meer lezen

Ready for coronaproof events

Deze week maakten technici van ARSENAAL/LAZARUS alles klaar voor coronaproof events en theater met een circulatieplan, ludieke bewegwijzering doorheen het gebouw en bubbelbanken in de Grote Zaal. Wij verwelkomen we je graag terug!

Meer lezen

Theaterseizoen 2020-2021

Ontdek het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 op www.arsenaallazarus.be. Tickets kopen kan vanaf maandag 31 augustus 2020. Blijf ook op de hoogte voor voorstellingen en nieuwe theatermenu’s en volg ons op Facebook en Instagram.

Meer lezen

Organiseer een teambuilding

Organiseer een teambuilding event voor je bedrijf, een uitstap met familie, vrienden of je vereniging samen met Urban Escape of Sup School en ontdek Mechelen vanop het water! Meer info op www.urbanescape.com of www.sup-school.com De Foyer is dan dé plek voor je vergadering, etentje of nog een andere teambuilding activiteit

Meer lezen