Feest / Event / Zalen

Ben je op zoek naar een leuke locatie?

Samen met de Grote Zaal, Witte Zaal en Mezzanine is De Foyer een fantastische plek voor recepties, diners, bedrijfs- en familiefeesten, congressen, tentoonstellingen, optredens, seminaries en vergaderingen vanaf 10 tot 300 personen.

Voor elk evenement kunnen wij zorgen voor eigen catering en aankleding met een professionele en persoonlijke aanpak.

Ook voor je trouwfeest kan je hier terecht, waarbij we graag luisteren naar jullie wensen!

 

De Foyer van ’t Arsenaal beschikt over 4 zalen die elk gehuurd en ingericht kunnen worden volgens een gewenste setting en stijl. In het gebouw is er een lift, vestiaire, grote inkomhal, repetitiezaal en backstage voorzien.

 

Voor elk event kan u gebruik maken van audiovisueel materiaal en meubilair van De Foyer, maar kan ook uitgebreid worden met de service van onze voorkeur partners.

De Foyer

De sfeervolle vintage ingerichte Foyer beschikt over een bar en een gezellige binnenpatio. Bij theatervoorstellingen kan je er terecht voor een drankje en voor ons theatermenu. De Foyer wordt daarnaast het meest gebruikt voor ontvangst voor lunch en diner, maar omwille van het vele daglicht ook voor presentaties en vergaderingen.

Oppervlakte: 150m2

Maximum aantal zitplaatsen: 100

Receptiecapaciteit: 150 personen

Theateropstelling: maximum 60 personen

Witte Zaal

De Witte Zaal is een multifunctionele ruimte, uiterst geschikt als event locatie en kan worden verbonden met De Foyer. Deze zaal vormt het vaakst het decor voor trouwfeesten, recepties en meetings.

Oppervlakte: 200m2

Maximum aantal zitplaatsen: 180

Receptiecapaciteit: 220 personen

Theateropstelling: 120 personen

Maximum receptiecapaciteit met De Foyer: 300

Grote Zaal

De Grote Zaal is dé creatieve werkplek voor de theatervoorstellingen van ARSENAAL/LAZARUS. Door de grote vlakke vloer en hoogte, biedt de Grote Zaal veel mogelijkheden voor een theatervoorstelling, meeting, presentatie of optreden.

Oppervlakte zaal: 160m2

Maximum aantal zitplaatsen: 220

Mezzanine

De Mezzanine biedt een mooi uitzicht over de Dijle en de Kruidtuin en kan gebruikt worden voor vergaderingen, opleidingen en allerlei kleinere gelegenheden

Oppervlakte: 45m2

Theateropstelling: 35

Klasstijl: 20

U-vorm: 20