Driegangen menu

Keuze te maken uit 1 voorgerecht, maximum 2 hoofdgerechten en 1 dessert
65 per persoon
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserten
  • Dranken inbegrepen tijdens het diner tot en met het dessert. Aperitief, huiswijnen, bieren, frisdranken, water en warme dranken

Voorgerechten

  • Huisgemaakte garnaalkroketjes met slaatje
  • Rundscarpaccio met parmesan en pijnboompitten
  • Gerookte eendenborst met quinoa salade
  • Zeebaars met koriander-rucola pesto
  • Gevulde charlotte aardappel met grijze garnalen en bieslook
  • Krokante scampi, gerookte paling, rode biet tartaar en mayo
  • Bonbon van gerookte zalm, appel en spek, mierikswortel
  • Vitello tonnato

Hoofdgerechten

  • Gelakt buikspek met geroosterde venkel, knolselderpuree, crispy onion
  • Steak choron met structuren van wortel en amandelkroketjes
  • Varkenswangetjes met gouden carolus classic en verse frietjes
  • Kiproullade, opgevuld met duxelle van champignons, kroketten en witlooftaartje
  • Varkenshaasje met bloemkoolvarianten, crème van broccoli, aardappelpuree en blackwellsaus
  • Tournedos van Wit-Blauw met frisse mango-salade, aardappelen pont-neuf
  • Zeevruchten risotto met gambas en venkel
  • Gevulde tongrolletjes met scampimousse, cannelloni van spinazie-ricotta en beurre blanc van witbier
  • Gegrilde dorade met quinoa salade
  • Stoofpotje van rode poon en peterselie aardappel

Desserten

  • Chocolademousse
  • Tiramisu
  • Pannacotta met rood fruit
  • Millefeuille met banketbakkersroom en structuren van groene appel
  • Brownies met fruit
  • Kaastaart met speculoos en framboos
  • Crème brûlée
  • Taartje van pecannoten en een bolletje vanille ijs